perjantai 8. marraskuuta 2013

Unikko innostui vallan.

 Unikko on nyt vallan innostunut näistä lämpimistä säistä. Eipä ihme, kun yölämpötilatkin ovat pysytelleet viiden asteen yläpuolella. Unikko yrittää pontevasti avat kukkaansa. Nuo verholehdet vaikuttavat hieman kärsineiltä. Tuon lisäksi kolme komeaa nuppua yrittää seurata tämän esimerkkiä. Minä seuraan tilannetta.
Sitäpaitsi innostuin tästä niin että menin ostamaan uuden uimapuvun. Löysin mallin, jossa on melko pitkä hame. Sopii loistavasti ikäreisien peittämiseen!

Lisäksi olen päässyt selville siitä, että aivoni toimivat joka kolmas kuukausi.
- Elokuussa ilmestyi täälläpäin uusi paikallisbussien aikataulukirjanen. Koska mainittu teos on 96-sivuinen ja vie tilaa olkalukussa, hoksasin ottaa lähikeskustaan vievän bussilinjan aikataulusivusta kopioita ja laittaa yhden joka laukkuuni. Miten kätevää, ei paina ja kirjasta voi säilyttää eteisen lipastossa.  Onnittelin itseäni aivotoiminnasta.
Uimapukua jouduin kuitenkin menemään ostamaan kaupungin varsinaisesta keskustasta. Unohdin jo toisen kerran sinne mennessäni ottaa mukaan sen kirjasen sieltä eteisen lipastosta. Harmittelin asiaa ihmetellessäni milloinkahan bussi sieltä takaisin lähtisi. Siinä yhteydessä aivoni toimivat jo toisen kerran. Heti kotiin päästyäni otin kopioita siitä sivusta, mistä näkee varsinaisesta keskustasta lähtevät bussit.
Nyt kiinnostaa kovasti, millä aivoni minut helmikuussa tulevat yllättämään.

Eivät nämä begoniatkaan mitenkään kyllästyneiltä kukkimiseen vielä näytä.
Toivottelen reipasta marraskuuta kaikille teille! Herra Kivi lähettää terveisiä!

Tämä näkymä ilahdutti meitä molempia tänään iltapäivällä. Nyt tiedämme missä aarre sijaitsee. Ei muuta kuin kaivamaan!