lauantai 2. toukokuuta 2009

Kallis rakennevika.

Menin tänään lähikeskustaan, koska olin huomannut tarvitsevani kevätjakun. Lähikeskustan torilla huomasin näin viehättävän joukon. Pyysin lupaa saada ottaa heistä kuvan ja laittaa blogiini. Lupa annettiin. Jonkin ajan kuluttua näin heidän tanssiesityksensä torilla olevalla esiintymislavalla. Siinä vaiheessa minulla oli jo kädet niin täynnä ostoksia, etten pystynyt kaivamaan kameraa esiin.
Sitten otsikon aiheeseen. Minulla on vikaa ruumiinrakenteessa. Halutessani ostaa vaatekappaleen, jos sovitan useampia, aina se kaikkein kallein istuu parhaiten ylleni. Niin kävi nytkin. Mutta olkoon! Lupaan pitää sitä ainakin kolme vuotta. Ehkä;)

8 kommenttia:

 1. Onpa pirtsakka ryhmä ja kiva, kun kaikki eivät kammoa kameran edessä olemista :)

  Minulla on muuten taitaa olla sama rakennevika kuin sinulla. :D

  VastaaPoista
 2. Elegia!
  Vioilleenhan ei mitään mahda. Ne on vaan kestettävä. Siis hyvin istuvat kuteet. Hi,hi!

  VastaaPoista
 3. Halvaannuttuani erosin Sanasepot -seuran jäsenyydestä. Juuri äsken liityin uudelleen. Famufalsetissa on tuonut piristystä, kiitos siitä!

  VastaaPoista
 4. Ei sinussa ole mitään vikaa. Naiset on rakennettu niin! Rakennevika on hintalapussa!
  Kannattaisi nyt mennä kipinkapin takaisin haukkumaan myyjä... omistaja tai maahantuoja...

  VastaaPoista
 5. Ille!
  Tarkoitatko sitä sanaristikkoseuraa. Minäkin yritän joka viikko täyttää Hesarin ristikkoa.
  Joskus nuorempana saatoin saada sen valmiiksikin. Nykyisin teen sitä viikkokaupalla, kunnes oikea ratkaisu ilmestyy avukseni, jolloin huomaan, että minulla on ällin ja tiedon puutetta yllinkyllin.
  Mukava tietää, että blogini piristää.

  Arjaanneli!
  Ensi kerralla haukun ne kaikki heti aluksi sensijaan, että tinkisin alennusta. Sain sitä eilen loppusummasta 0,9896%

  VastaaPoista
 6. Aivan, yleensä se on se kallein vaatekappale, joka sopii parhaiten. Olen joskus sanonutkin, että miten Luoja osasikin antaa niin kalliin maun mulle, näin köyhälle ihmiselle.

  VastaaPoista
 7. Vilukissi!
  Ahaa, tämä onkin yleinen vaiva. Minusta pitäisi säätää sellainen laki, että sitä sairastavat saisivar vaateostoksistaan vähintään 25% alennusta.

  VastaaPoista
 8. Jos osaisin muutakin kuin vain kommentoida, laittaisin sinulle Aivojumppaa -nimisen piilosanaristikkoni, jonka eräät tuolijumpparyhmän jäsenet osasivat ratkoa antamieni ohjeiden avulla. Se julkaistiin seuran Sanasepot lehdessä 2/2008. Kiva laatijoiden ja ratkojien seura.

  VastaaPoista