maanantai 23. maaliskuuta 2009

Virkkausta

Tänään maanantaikerhossa virkkaus oli selvästi innostavin puheenaihe. Puhuttiin tietysti muustakin kuten tulevasta Alvar Aalto-näyttelystä ja TV-ohjelmista. "Tanssii tähtien kanssa" tuntui herättävän voimakkaitakin mielipiteitä.

En osaa virkata, tai jos osaan niin huonosti. Ristipistotöistä olin aikaisemmin aika innostunut.
Nykyisin sanaristikot sujuvat paremmin. Voidaanko ne laskea käsitöihin kuuluviksi. Nehän tehdään käsin.

Kotimatkalla kuvasin tämän ikkunan saarikylän raitilla. Käsitöitä siinäkin esillä.

6 kommenttia:

 1. Jos olet nuo yläkuvan pitsiliinat virkannut, niin kyllähän sinä osaat! Itse tykkään myös tehdä sanaristikoita. Mökillä tulikin viime viikolla tehntyä muutamat. Siihen minun kädentaitoni sitten rajoittuvatkin :D

  VastaaPoista
 2. Elegia!
  Kyllä se on tunnustettava, että ovat ystävien tekemiä. Ompeluhommissa olen aivan toivoton, mutta eihän kaikkea tarvitsekaan osata.

  VastaaPoista
 3. Ihania liinoja! Minua surettaa käsityötaitojen rapautuminen. Isoäitini osasivat tehdä vaikka mitä, itse olen tumpelo.
  Olen muuten myös todella ihastunut noihin Amandan kuviin. Siinä on suloinen kissa, eikä onneksi mikään nälkiintyneen näköinen.

  VastaaPoista
 4. Ninni!
  Eläinlääkärin kommentti viime rokotuksessa: "Olenko minä sanonut, että tämä kissa on liian lihava?" Siihen minä:"Et ole, mutta pelkäsin, että sanot."

  VastaaPoista
 5. Hyvin sanottu eläinlääkärissä. ;) Äitini Kotieläintä (chihuahua-koira) sanotaan myös liian lihavaksi. Mutta se on kyllä luontonsa puolesta tosi kova ruoan perään, en oikein osaa äitiä siitä syyttää.. Nykyisin painovaino koskee yhtä lailla ihmisiä ja eläimiä. ;)

  VastaaPoista
 6. Ninni!
  Olen ottanut Amandan eläinsuojeluyhdistyksestä. Se on löytökissa, ja joutunut varmaan näkemään kovia. Se taitaa syödä "varmuuden vuoksi" enemmän kuin tarvitsisi.

  VastaaPoista