perjantai 25. syyskuuta 2009

Blogi-iloa.

Sain tänään tämän hienon kissakortin Amalialta Mummon kammarista.
Siinähän on ilmiselvästi kissojen kihlajaiset. Ympärilläolevat kukat ovat Amalialle. Luettuaan blogistani, että haluaisin monen nimisiä pelakuita, hän lähetti minulle pistokkaita omistaan.
Nyt minulla on tulppaanipelargoni ja tähtipelargoni sekä nimestä päätellen myös ruusunnuppupelargoni. Yhden nimi on toistaiseksi Amalia. Luettelematta tässä sen enempää bloggaamisen hyviä puolia, sanopa vaan, että olen saanut kokea paljon blogi-iloa. Amalia, lisäsit sitä tänään roimasti!

Rita muisti taas minua blogipalkinnolla. Kilokaupalla kiitoksia Rita!
Lähetänkin tämän eteenpäin Amalialle sinne Mummon kammariin. Luen blogiasi mielenkiinnolla..

9 kommenttia:

 1. Blogista saa paljon iloa. Sen tekemisesta, muitten bloggien lukemisesta, ja niista ystavyyssuhteista joita solmitaan blogien kautta. Joskus tulee postia, joskus tapaa jonkun - meillakin on ollut bloggaajakokous/kokouksia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Famu. Ensi keväänä odotamme upeita pelakuukuvia. Se "Amalia" on munankuoripelakuu, tai ainakin niin olin ottavinani.

  VastaaPoista
 3. Hpy!
  On tämä niin mukavaa ja hauskaa!

  Amalia!
  Taidat olla oikea pelakuu-asiantuntija. Jäin tästä sinulle nyt kiitollisuuden velkaa. Olet sinä vaan kiltti ihminen, kun näin vaivauduit takiani. Yritän hoivata näitä parhaani mukaan.

  VastaaPoista
 4. Oih, kuinka kaunis kissakortti ja ystävällistä lähettää pistokkaita!

  Itsekin olen saanut monenlaista neuvoa ja tukea blogeista sekä tietenkin sen nautinnon, kun saa lukea ja katsella toisten kirjoituksia. Blogimaailman yhteisöllisyys ja ystävällisyys jaksaa aina ilostuttaa. :)

  VastaaPoista
 5. Elegia!
  Eikö olekin hienoa Amalialta!
  Monenlaista asiaa, ja mielenkiintoisia juttuja löytää toisten kirjoituksista. Siinä avartuu.

  VastaaPoista
 6. Blogi-iloa, monta kiloa - lisää toivotan! Saamme sinun blogistasi aina iloa ja nautintoa :) Ja nyt katsomaan Mummon kamaria... (kipi kipi)

  VastaaPoista
 7. Rita!
  Blogi-iloa sinullekin! Sinun blogissasi käyn heti herättyäni. Sieltä löytyy aina uutta ja mielenkiintoista asiaa.

  VastaaPoista
 8. Outi!
  Eikö olekin. Ovat niin rakastuneita.

  VastaaPoista