sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Pinkki lintu

Famu tuli eilen ostoksilta mukanaan uusi lelu minulle. Meillä on kyllä lelujen suhteen jonkinverran erilainen maku. Olin olevinani siitä vähän innostunut. Täytyy kyllä sanoa, että pidän enemmän hiiristä. Sellaisista harmaista. Vielä parempi, jos olisivat eläviä, vaikka kyllä niillä leluillakin leikkii. Siis harmailla hiirillä.

Famun mielestä tämä on niin IHANA. Mitä se esittää? Lintua? Siinä on myös kulkunen. Jos minä bongaisin meidän pihasta pinkin linnun, joka laulaisi kuin kulkunen, minusta tulisi maankuulu lintubongari. Mjoopamjooo! Leikkiköön famu itse sillä.

Famu oli ostanut myös uuden vatkaimen. Tiedättehän sellaisen, jota käytetään kakkutaikinan tekoon ja kerman vatkaamiseen, ja jossa on mielestäni aika inhottava ääni. Siinä oli mukana käyttöohje. Käyttöohjeessa kiellettiin laittamasta sitä vatkainta pakastimeen tai mikroaaltouuniin tai paistinuuniin. Naurettiin famun kanssa vähän. Muistutin famua varmuuden vuoksi siitä, ettei kissaakaan saa laittaa pakastimeen tai mikroaaltouuniin tai paistinuuniin. Ihan vaan varmuuden vuoksi muistutin, kun famu on jo aika iäkäs. Ei sitä tiedä minä päivänä häneltä alkaa muisti mennä.
Oikein hyvää alkanutta viikkoa teille kaikille! Toivottaa Amanda Beata Cecilia Dorothea Eufrosyne.

21 kommenttia:

 1. Kieltämättä on aika merkillisen näköinen höyhenhärveli. Ihmiset taitaa itse haluta leikkiä tuommoisilla ja siksi hankkivat semmoisia, eivätkä edes innostu niistä harmaista itsevilistävistä yhtään.

  Se muistutus kissan laittamisesta pakastimeen ei varmasti ollut aiheeton ollenkaan. Meillä tosin kisut menevät joka paikkaan ihan itse. Tänään piti yksi kaivaa astianpesukoneen perukoilta pois, ennenkuin sen saattoi käynnistää.

  VastaaPoista
 2. Vinhan värinen lelu ja vähän jo pääsiäismäinenkin höyhenineen.
  On se niin hyvä, kun meitä muistutellaan tommoisista asioista, ettei nyt vatkainta laitettaisi mikroon tai pakastimeen ;D

  Yksi lapsistamme pienenä laittoi kissanpojan uuniin, huh, onneksi ei osannut uunia laittaa päälle.

  VastaaPoista
 3. Heiii, teillähän on samanmoinen pohja kuin meillä. Luulin jo hetken kommentoivani väärällä sivulla :)

  VastaaPoista
 4. No onhan se vähän pikkutyttömäisen värinen, eikä ollenkaa vastaa oikeaa hiirtä Doriksenkaan mielestä. Mutta hyvä,että olit Famulle mieliksi ja näytit tykkääväsi siitä.

  VastaaPoista
 5. Sohvikin täältä kommentoi ja sanoo, että ihmiset usein ostavat kummia härpäkkeitä kissalle, kun Sohvillekin riittäisi vaikka ihana pieni punainen naru, jota voisi pureskella.. Tuollaiset höyhenetkin ehkä kiinnostaisivat pari sekuntia!
  Kannattaa aina muistuttaa henkilökuntaa, eihän sitä koskaan tiedä ♥

  VastaaPoista
 6. Heh, noi varoitukset on aina hauskoja. "Älä silitä vaatteita niiden ollessa päälläsi" jne.

  Kun oikein kovasti kyttäät ikkunasta, niin ties vaikka bongaisitkin pinkin linnun :).

  VastaaPoista
 7. Amanda, koeta vaan olla kärsivällinen sen Famun kanssa. Anna sen vaan hankkia noita vaaleanpunaisia hörhellyksiä, niistä tulee varmaan sille tyttömäinen ja iloinen olo ja sitten se jaksaa leipoa kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
 8. Onkohan tuo väri Amandan silmissä kuitenkin se hiirenharmaa. Amanda voisi kertoa, näkeekö hän pinkkiä
  Mukava, että ohjeistetaan ettei vatkaimia saa pakastaa, ainoastaan vatkaimen tuotokset eli kakut, pullat jne.. eikös ne käy pakkaseen.

  VastaaPoista
 9. Millan!
  Famu ei taitaisi tykätä itsevilistävästä. Minä menen vain saunaan ja kellariin.

  Taru!
  Onneksi ei tullut paistettua kissanpoikaa. Kannatti varoittaa famua:)

  Hei taas Millan!
  Minusta tämä on hyvä pohja. Siinä näyttää siltä, kuin ikkunan takana olisi jo kevät.

  Amalia!
  Kannattaa pitää famu hyvällä tuulella. Saattaa saada enemmän ruokaa. Terveisiä Dorikselle!

  Elisa!
  Terveisiä Sohville. Henkilökuntaa kannattaa välillä kouluttaa.

  Hullukaali!
  Bongailen lintuja ikkunasta joka päivä. Ulos en juurikaan viitsi mennä, kun siellä on niin paljon lunta ettei minnekkään pääse.

  SusuPetal!
  Hankkikoon vaan noita hörhellyksiä. Hän niin kaipaa kevättä.

  Arleena!
  Juu, famu tarjosi tänään vieraille pakastimesta otettua aprikoosikakkua.

  VastaaPoista
 10. Voiko Amandaa paremmin ymmärtää. Kuka oikea kissa leikkisi tuollaisella "kilisevällä pinkki-linnulla" Varoituksen sana on jo meille ihan tarpeeseen, saattaa vahingossa mennä sopimattomiakin tavaroita vaikka pakastimeen, kuten silmälasit. Eikä taatusti löydy.

  VastaaPoista
 11. Pinkki-lintu ja kiliseekin vielä..hmmm....
  Amanda se vaan katselee ulos ikkunasta jospa ihan tintti olis ikkunan takana, MUTTA ei nyt ULOS...aivan liikaa lunta, tassuni ja turkkini kastuu..hui..Pakastimesta puhumattakaan...:)))

  VastaaPoista
 12. Kaikenlaisia härpäkkeitä se famu ostaakin ja on hyvä muistuttaa mihin kissaa ei saa laittaa.

  VastaaPoista
 13. Zilga!
  Jos ottaa silmälasit pois pakastimesta, ne huurtuu. Luulisin:)

  Piitis!
  Tintit nauravta usein Amandalle ikkunan takaa. Niitä ei saa kiinni.

  Tia!
  Parasta muistutella. Ettei satu vahinko:)

  VastaaPoista
 14. Peikolla on uuni kissojen kuivaamista varten. Ne laitetaan sinne ylös lämpimälle pankolle, eikä ne halua tulla pois vaikka ne olisivat jo ihan kuivia.

  VastaaPoista
 15. Isopeikko!
  Minä kuivattelen saunan lauteilla. Välillä famu häiritsee heittämällä löylyä. Silloin kostun.

  VastaaPoista
 16. Ihmiset on niin kummia noiden lelujensa kanssa. Mun mielestä sellainen vähän lahonnut puu, olkkarin sohvalla syötynä olis kaikkein parasta ajanvietettä. Luomuakin. Vaan ei, kauhea meteli nousee siitäkin. Oliskohan niin, että sohvan käyttöohjeissa on puiden pureskelu kielletty??

  Terveisin Noppa

  VastaaPoista
 17. Vai etta viela Eufrosyne!
  Meidan kissat sai pomppivat nemiskulmaiset pallot, tehty nimenomaan kissoja varten - tai niin ainakin vaitettiin - mutta ne eivat kiinnostaa kumpaakaan! Missakohan on vika, palloissa ja niiden neliskulmaisuudessa, vai kissoissa?

  VastaaPoista
 18. :o))) Silitys Amandalle..terkkuja yksikätiseltä..

  VastaaPoista
 19. Noppa!
  On se kummaa, ettei luonnonpuutakaan saisi pureskella. Minulle huudetaan, jos kynsin ovenpieliä. Tsemppiä!

  Hpy!
  Kissoissa ei ainakaan ole mitään vikaa:D

  Kiitos Kaanon.
  Yhdellä kädellä silitys on ihan kiva. Paranemista!

  VastaaPoista
 20. Amanda hyvä, hallitset kyllä hienosti tuollaisen ylenkatseellisen ilmeen! Uusi lelusi löytynee kyllä helposti villakoirien seasta, jos nyt emännälläsi sellaisia olisi. Mutta olet varmaan kuullut joskus sanan villakoira? Voisin laittaa postissa muutaman tulemaan, ne eivät ole anilliininpunaisia tai muutenkaan kutulutkutteen värisiä. tv Vilukissi

  VastaaPoista
 21. Vilukissi!
  Viime aikoina olen onnistunut pudottelemaan omia karvojani aika paljon. Ne on varmaan sitten villakissoja. Famu saa niistä hepulin. Hi, hi!

  VastaaPoista