keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Neljännen kansion neljäs kuva.

Johan me taas Amandan kanssa kiittelemme ratkiriemukkaista kommenteistanne edelliseen postaukseen. Toinen muuttolintu on siis tunnistettu. Se on Keisarinnakukertaja-Grand Old Lady-Godga Godzilla (suku: Kotka tissimus)-Helykotka-Laahus katselmus-Valkoinen konkkanokkakukertaja-Nokkava kuningatar (tiet.nimi Rutus femilis)-Kotkatar-Kuningataräitikomistus-Hallitsijalintu-Mahtavus hallitus-Kaakonkukertaja-Anoppisorkkija (tiet. nimi Tulitpas cuitencin)-Kuningatarkotka-Konkkanokka-Motherinlove.
Eilen käydessäni kaupungin keskustassa, bongasin matkalla kolme lintubongaria kiikareineen ja jalustoineen. He eivät tiedä mitä ovat menettäneen, kun eivät ole huomanneet pistäytyä pihallani:)

Marimeri haastoi minut jo jokin aika sitten julkaisemaan neljänen kansion neljännen kuvan. Tämä hieno linnoitus sopisi hyvin Keisarinnakukertajan j.n.e. synnyinpaikaksi. Haasteen tehtäviin kuuluu kertoa jotakin kuvasta. Kuvan olen ottanut 28.6.2009 ollessani menossa kesäteatteriin katsomaan Karhulan Työväennäyttämön esittämää musikaalia Viulunsoittaja katolla. En ole varma monesko kerta tämä oli, kun näin eri teattereissa Viulunsoittaja katolla-esityksen. Joka kerran olen ollut täysin hurmaantunut ja lopussa pirauttanut kyyneleen. Hieno oli tämäkin esitys. En yhtään ihmettele, että Karhula Työväennäyttämö valittiin viime vuonna Vuoden harrastajateatteriksi. Kesäteatterina se toimii historiallisessa Kyminlinnan linnoituksessa. Olen huomannut tämän haasteen kiertäneen jo niin monessa blogissa, etten arvaa haastaa suoranaisesti ketään, mutta sen saa tästä napata kuka haluaa. Olkaa hyvät!

8 kommenttia:

 1. Juu-u aatesisia lintusia siellä teillä päin ja ihana kesäinen kuva.
  Ihanaista iltaa!

  VastaaPoista
 2. Tieto lisää tuskaa sanotaan, mutta mielestäni lintubongareille olisi ollut vähintäänkin kohtuullista saada tutustua Keisarinnakukertajaan j.n.e
  Viulunsoittaja ansaitsee pienen ja joskus isommankin liikutuksen kyyneleen..

  VastaaPoista
 3. Kiitos kuvasta ja mielenkiintoisesta kertomuksestasi, josta sain paljon uutta tietoa teatteri maailmasta. Nämä kuvahaasteet ovat sellaisia pieniä tarinakerrontoja,ja pieniä seuramatkojakin joita mielellään seurailee.

  Kiitos sinulle tästä retkestä :-)
  Iloa huhtikuun päiviisi !

  VastaaPoista
 4. Unlma!
  Tuota vihreyttä odotetaan.

  Tarina!
  Ihanaista loppuviikkoa sinulle!

  Kaanon!
  Lintubongarit eivät ole olleet tarpeeksi tarkkana.

  Marimeri!
  Kiitos itsellesi, kun haastoit minut! Palautui mieleen tuo mukava päivä.

  Arleena!
  Kaipaan kesää.

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas uudesta tietoiskusta! Olen tosi hyvilläni, kun täällä blogistaaniassa näkee kuviakin paikoista, mitä ei muutoin koskaan, mahdollisesti ja jopa todennäköisesti, ei koskaan muutoin näkisi.

  VastaaPoista
 6. Vilukissi!
  Se on totta. Ihania kuvia ja mielenkiintoisia paikkoja näkee ihan tässä kotikoneen ääressä. Blogien lukeminen on niiiin mukavaa.

  VastaaPoista