torstai 22. syyskuuta 2011

Ruusuinen tunnustus.

Sain Ritvalta tämän ruusuisen blogipalkinnon.
Se velvoittaa minut taas kertomaan tosiasioita itsestäni. Kysymykset ovat helppoja, mutta niihin vastaaminen osoittautuu yllättävän vaikeaksi.

1. Lempiruoka? Jos lempiruoka on se mitä useimmin syön, se on KAURAPUURO!!! Nyt hävettää!! Koska kuitenkin yritän olla totuudenmukainen, on myönnettävä näin olevan. Syön kaurapuuroa maantaiaamuna, tiistaiaamuna, keskiviikkoaamuna, torstaiaamuna ja perjantaiaamuna. Teoreettinen laskutoimitus antoi tulokseksi minun syöneen elämäni aikana kaurapuuroa enintään 18720 kertaa. Lauantaiaamuisin ja sunnuntaiaamuisin juhlin juomalla kahvia ja syömällä keitetyn munan voilla voidellun ruisleivän kera.


2. Lempimakeiset? Niitä on vain yksi. VAAHTOKARKIT!! Taas hävettää!! Niiden on mieluummin oltava aitoja englantilaisia. Niitä voi myös grillata. Jos kysytään mitä makeisia syön eniten, se on  tumma suklaa. Mahdollisimman kaakaopitoinen, mahdollisimman tumma, mahdollisimman pahanmakuinen, Pistelen pari palaa joka päivä. Terveellistä mukamas.

3. Lempiluettava? Se vaihtelee. Yleensä menen iltaisin vuoteeseen kirjan kera. Viimeksi rakastuin Leif GW Perssonin DEKKAREIHIN!!! Enkä edes häpeä!! Luin kaikki hänen kirjoittamansa dekkarit peräkkäin uusinta lukuunottamatta. Rakastuin myös Leif GW Perssoniin. Onneksi hän ei tiedä. Kunhan saan käsiini sen vastikään ilmestyneen, aion taas käpertyä peittoni alle hänen seurassaan.

4. Mieluisin paikka tehdä käsitöitä? SITÄ EI OLE!!! Nyt vasta hävettääkin!! On minulla meneillään sukankudin. Se lojuu korissa keittiön nurkassa. Yleensä tartun siihen jos joudun muutaman minuutin odottamaan jonnekin lähtöä. Mieluisin paikkani tehdä käsitöitä on siis seisaallaan, ulkovaatteet yllä keittiön nurkassa. Ihme kyllä jokunen sukkapari tulee valmiiksi vuoden mittaan.

5. Lempielokuva. WOODY ALLENIA katson aina kun kohdalle sattuu. Eikä hävetä yhtään!!

Huh, huh! Selvisinpä tästäkin. Onneksi en päästänyt Amandaa vastaamaan. Ties mitä totuuksia se olisi minusta taas paljastanut.
Vaikuttaa siltä, että kaikki blogituttavani ovat jo tämän palkinnon saaneet, joten menen läpi siitä mistä aita on matalin ja annan niille, jotka haluavat kertoa itsestään, luvan ottaa tämä mukaansa.
KAIKKIHAN TE OLETTE TÄMÄN RUUSUISEN PALKINNON ANSAINNEET!

14 kommenttia:

 1. Kaurapuuro on mitä jaloin ruoka ja siinäpä vasta oiva hutun keittäjä, joka osaa sen keittää samettisen peheäksi kauran makuiseksi herkuksi.
  Juu-u täällä on toinen LGW Perssonin ihailia.
  Dekkareiden lukeminen/kuunteleminen on oivaa aivojumppaa ... kyllähän sitä lukiessa fundeeraa kuka sen rikoksen tekikään?
  Terveiset Amandalle ja värikkäitä unia molemmille!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut ruusuista!
  Täälläkin on yksi kaurapuuron syöjä.
  Mukava on lukea tunnustuksia, vaan olisipa ollut hauska lukea myös Amandan kertomana.
  Mukavaa perjantaita.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut! Minullakin oli sinulle jotakin.

  VastaaPoista
 4. Kaurapuuro on hyvää, jo Markus-setä sitä meille lapsena suositteli.
  Minulle vaan on jo tullut kiintiö täyteen viljat eivät sovikaan vatsalleni. Nyt opetellaan uutta elämää.

  VastaaPoista
 5. Ihania vastauksia,kaurapuuro on hyvää<2

  VastaaPoista
 6. Jos aina odotellessa kutoisi sukkaa, olisi satoja sukkia valmistunut. Hyvä idea. En tosin tiedä, mitä työnantaja sanoisi, jos tempaisisi sukankutimen joutuessaan odottelemaan tietokoneen toimintaa : )

  VastaaPoista
 7. Kaurapuuro ja vaahtokarkit jes!
  Mitähän Amanda olisi kirjoittanut?

  VastaaPoista
 8. Kaurapuuro kelpaa mullekin. Viime aikoina enemmän vaihtelun vuoksi tullu keitettyä lesekaurasta, myös neljänviljan puuro on namia, hillon kera kaikki,, tai voisilmän;)
  Kivat vastaukset, vaan olis se kiva kuullu Amandan versio ylimääräsenä lisänä:D:D

  VastaaPoista
 9. Käyppäs tunnustus mun sivulta:)

  VastaaPoista
 10. Täällä tunnustautuu yksi kaurapuuron ystävä lisää. Meillä syödään puuroa lounaaksi. Kaurassahan on ties mitä terveellistä: pitää sokeriarvot kohdallaan ja alentaa kolesterolia. Ja samettisen hyvääkin se on, kunhan lisää hiutaleet veteen ennen kiehumista. Leif GW Perssonia en tunnekaan, kiitos kirjavinkistä!

  VastaaPoista
 11. Hei!
  tulin kertomaan että sinulle on jotain blogissani.

  VastaaPoista
 12. Jo vain tulvii hyväätuulta taas "tuutin" täydelta. Hävettää-huudahdus on ihana. Tuli tuttu tunne: freskossa vuonna 65 puhekuplaani oli kirjoitettu: minua hävettää.

  Mutta ei hävetä yhtään tunnustaa: ihastuttavat ovat vastaukset ja Perssoniin tahdon tutustua minäkin (jos sallit, että hänet kaappaan minäkin peiton alle :)

  VastaaPoista
 13. Tarina!
  Amanda ,kiittää terveisitä ja ehdottaa LGW Perssonin ihailijaklubia perustettavaksi:)

  Sylvi!
  Huomaan kommenteista, että meitä kaurapuuron syöjiä on aika runsaasti.

  Pia!
  Tuhannet kiitokset!

  Unelma!
  Kaurapuuro on jätettävä, jos vatsa sitä vaatii.

  Ritva!
  Hurraa, meille kaurapuuron ystäville!

  Hpy!
  Ei pakoteta!!!

  Mayo!
  Jospa kutoisit sukat työnantajalle. Hi, hi, hi!

  Kaanon!
  Amanda olisi kehunut Whiskasia, Lazia ja mitä niitä kaikkia kissanruokia onkaan. Kaikki tuntuu kelpaavan eikä mikään tunnu riittävän:)

  Nenunen!
  Kenties minunkin pitäisi vaihteen vuoksi kokeilla vaikka neljää viljaa.
  Tuhannet kiitokset tunnustuksesta!

  Ina!
  Kehuttuani Leif GW Perssonia ystävilleni ja tuttavilleni, hänen teoksensa hävisivät kirjaston hyllystä. Häviävätköhän ne nyt muidenkin kirjastojen hyllyistä.

  Sylvi!
  Tuhannet kiitokset!

  Lastu!
  Saat toki kaapata Perssonin peittosi alle, lupaa nimim. "mustasukkainen"

  VastaaPoista