lauantai 19. joulukuuta 2009

Miten käynee joulusään.

Nyt, kun on ollut melkoisesti pakkasta, tällainen tavallinen naisihminen ei tarkene lenkkeillä tai muuta semmoista terveellistä. Jos kuitenkin käy postilaatikolla pari kertaa päivässä, kantaa puita, käy ostoksilla ja vielä illalla edellämainituissa pikkujouluissa, joutuu pukemaan ja riisumaan niin monta kertaa, että se vastaa reilummanpuoleista voimistelusessiota.

Katsoin juuri paikallista sääennustetta. Siinä luvattiin tänne jouluaatoksi nollakeliä. Juuri nyt huopapiparkakut ovat pukeutuneet luonnonturkikseen.

Otin eilen varmuuden vuoksi muutamia huurrekuvia. Jos nollakeliä tulee, tämä hieno huurre on pian muisto vain.

Ei ole kuvissa kehumista.

Ainahan voin väittää tätäkin taidekuvaksi.

14 kommenttia:

 1. Joulun sää jää jännitettäväksi, mutta kauniita ovat kuvasi - vaikka muuta väität ;) tuo huopapiparkakku on kaunis! Katsotaan mitä tulee!

  VastaaPoista
 2. Tänään olikin jo kymmenen astetta lämpimämpää kuin eilen, joten huurteet taitaa haihtua. Kauniit huopatontut, huurre on kietoutunut hienosti turkikksi.

  VastaaPoista
 3. Tuo alin kuva on ku korallia!
  Kivat nuo piparit:)

  VastaaPoista
 4. Elisa!
  Kovin vaihtelevat ennustukset tänään aamulla näytettiin tänne aatoksi +1. Nyt puolenpäivän paikkeilla -4. Nähtäväksi todella jää.

  Arleena!
  Kova tuuli puhalsi yöllä huopatonttujen turkit taivaan tuuliin.

  Arjaanneli!
  Ostin piparit kesäretkellä Pentikiltä:)

  VastaaPoista
 5. Missähän se määritellään ns. taidekuvan ja tavallisen kuvan raja. Kivat nuo huopapiparit ja vesi on tehnyt jäätaidetta kasveihin. Kaunista.

  VastaaPoista
 6. Piti katsoa tuota keskimmäistä kuvaa kahdesti. Ensimmäisellä kerralla näytti, että kielokimppuhan se siinä. Eli ajatukset ovat jo keväässä, mutta monta yötä on vielä nukuttava ennen sitä.

  VastaaPoista
 7. Huurrekuvat oli hyvä ottaa, kun tuuli tuiversi ainakin meiltä kaikki huurteet ja lumet pois.

  VastaaPoista
 8. Paleleekohan noita huopikkaita? Hassua että vaikka huopa on lämmintä, se voi itse olla yksinään kylmää ja kylmissään.

  VastaaPoista
 9. Kyllähän tuossa nyt jo oli jumppaa ihan tarpeeksi! Ei kannata lähteä palelluttamaan itseään. Ihanan värisiä huopapipareita sulla siellä pensaassa roikkuu ja taidekuviahan ne : )

  VastaaPoista
 10. Zilga!
  Taitaa olla taidekuva katsojan silmässä:))

  Simpukka!
  Kieloja voi saada kukkakaupasta näin jouluna. Pitäisiköhän hankkia. Tuoksuisi keväälle.

  Tia!
  Nyt on huurre lähtenyt. Lunta tuli tilalle.

  Isopeikko!
  Kysyin niiltä. Kyllä palelee.

  Taru!
  Jumppaa riittää, kun pukee ja riisuu:)

  VastaaPoista
 11. Päiväkodin tädit sanovat, että kaikkein stressaavinta on pukea ja riisua lapsia ja riisua ja pukea - monesti lapsukaiset vielä kiemurtelevat kuin onkimadot tai heittäytyivät ihan veteliksi. Ja monta kertaa päivässä sama. Hiki tulee tädeille ja puettaville myös. Muu kuulema sujuukin kuin tanssi. Tai melkein muu.

  Onneksi aikuisilla ei ole sentään kelirikon aikana kurahousuja. Tai kun muistelen, onhan mulla.

  Kuvat ovat suloiset, pehmoiset ja untuvaiset. Kun sää kohtelisi niitä säällisesti.

  VastaaPoista
 12. Lastu!
  Muistui mieleen se aika kun omatkin lapset heittäytyivät ihan veteliksi:)) On minullakin kurahousut. Ne ovat peräisin siltä ajalta, kun vielä veneilin. Tarpeen ovat vieläkin, kun myrsky iskee. En varsinaisesti moiti säätä, mutta kyllä se eilen iltapäivällä näytti nurjan puolensa.

  VastaaPoista
 13. Hyvää Joulua- ja joulumieltä Famulle ja Amandalle :)

  VastaaPoista