lauantai 25. huhtikuuta 2009

Historiaa teatterissa.

Maanantaikerho matkusti tänään naapurikaupunkiin katsomaan senioriteatteriryhmän esittämää näytelmää "Kansakunnan rakentajat". Näytelmä kuvasi elämää naapurikaupungissa 200 vuotta sitten. Esitteen mukaan näytelmässä oli riitaa, rakkautta, pettämistä, ystävyyttä ja vanhuutta. Niin siinä olikin. Juoneen oli mukavasti ympätty roolihenkilöiden unia, jotka olivat tulevaisuuden kuvia nykyajasta.


Matkustimme sinne tällä pikkubussilla, jolla näyttää olevan lyhty kyljessä. Auto oli erittäin puhdas ja kiiltävä. Rakennus jossa teatteriesitys oli kuvastui loistavasti auton kylkeen.


Tässä kuva lyhdystä rakennuksessa.

Naapurikaupungissa on paljon historiallisia rakennuksia.

Kun näitä kuvia katsoo, luulisi olevansa naapurimaassa eikä naapurikaupungissa.

6 kommenttia:

 1. Ai jos asuisin vielä Haminassa olisimme melkein naapureita :D No kesällä tulen siine vierailemaan, siis Haminaan.

  VastaaPoista
 2. Jo oli puhdas auto, oli hinkattu viimeisen päälle kiiltäväksi! Voi kun aina osaisimme katsoa tarkasti oman paikkakunnan rakennuksia, yllättyisimme varmaan kuinka paljon ihanuuksia meillä onkaan. Blogissani on sulle haaste!

  VastaaPoista
 3. Hauskasti kuvattu tuo auto heijastuksineen. Ja tosi kauniita rakennuksia. Kaupunkia en tunnista, mutta Amalian kommentista voisin päätellä, että onko Hamina? Hamina on minulle tuttu kaupunki lapsuudesta.

  VastaaPoista
 4. Amalia!
  Tervetuloa pistäytymään myös saarikylään famulaan.

  Vilukissi!
  Vastaan haasteeseen.

  Elegia!
  Kuten Amalia sanoi, Haminahan se.

  VastaaPoista
 5. Vappuaatona Haminassa. No voi sun, eikö Haminan kaunis ortodoksinen kirkko jäänyt Elegian verkkokalvolle lapsuudessa? Ille Inkeri, jolle tämä blogijuttu on tuntematon ja aiheuttaa vain umpimähkäistä näppäilyä. Selailen, lueskelen ja ihailen. Itse olen oikea tumpelo.

  VastaaPoista
 6. Hei Ille Inkeri!
  Hyvää vappua sinulle.
  Tervetuloa kommentoimaan blogiini.
  Kaikki tässä on oltu tumpeloita aluksi.

  VastaaPoista