tiistai 21. huhtikuuta 2009

Kameran käytön oppitunti.

Tänään tiistaikerhossa kuultiin esitelmä digi-kameran käytöstä. Esitelmöitsijä lahjoitti ylläolevan kirjan tiistaikerholle. Koska hän ojensi sen minulle, päätin lainata sen heti kotiin luettavaksi. Jos kuvien laatu blogissani paranee, olen oppinut siitä jotakin. Lisäksi esitelmöitsijä esitteli kameroiden uusimpia malleja. Alkoi tietysti heti tehdä mieli uutta kameraa.

Mutta kun tulin kotiin, Amanda Beata Cecilia Dorothea makasi ololuoneen lattialla kiukuttelemassa. Kun kysyin mikä häntä kiukuttaa, hän valitti sitä että olen aina jossain kokouksessa, ja jos hänellä olisi polkupyörä, hän voisi sillävälin pyöräillä, eikä maata olohuoneen lattialla lihomassa. Ihmettelin, että mistä hän moista on saanut päähänsä, ja sain vastauksen, että siitä kortista.

Ilmeisesti tästä. Kortin on piirtänyt Karin Van Heerden.
En siis voi ostaa uutta kameraa koska minun pitää ostaa kissalle polkupyörä:))))

7 kommenttia:

 1. Jonkinlainen opastus/opetelu kuvaamisen saloihin olisi itsellekin paikallaan, mutku. Laitahan kuvan kun kissa saa fillarin... :)

  VastaaPoista
 2. Ja kirjoittamisen OPETTELU myös... *hups*

  VastaaPoista
 3. Jos Amanda Beata Cecilia Dorothea tahtoo nyt pyörän, niin kohta hän haluu hatun ja papukaijan. kannattaako nyt antaa myöten tässä asiassa? Tässä nyt sitten odotelaan tosi upeita kuvia, eihän näissäkään kyllä mitää vikaa ole ollut.

  VastaaPoista
 4. voi Amandaa, viksu likka, ajattele jos se olis pyytäny autua....

  VastaaPoista
 5. Stansta!
  Kuva Amandan polkupyörästä ei onnistunut. Pitää jatkaa opiskelua.

  Amalia! Oikeassa olet. Tiedä mitä tässä vielä joutuu hankkimaan. Apinan, jos Amanda sattuu lukemaan Peppi Pitkätossua.

  Vilukissi!
  Autoa!! Sittenhän Amanda voisi kyyditä minut kaikkiin kokouksiin. Sakkoja kyllä tulisi, kun Amanda välillä juokseekin ylinopeutta.

  VastaaPoista
 6. Heh, kylläpä Amanda kiukuttelee. Varo vaan, kun antaa pikkusormen... ;)

  VastaaPoista
 7. Elegia!
  Tässä on taitanut ote lipsua;)

  VastaaPoista