sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Perinteisillä kukka- ja lihapäivillä.

Pääsin eilen käymään ylläolevan nimisessä tapahtumassa. Tapahtuman nimi sai minut hihittämään.

Sinne kannatti mennä. Sai ilmaiset kahvit paikan päällä paistetun munkkirinkilän kera. Nam! Sai myös 3-värisen miljoonakellon taimen ilmaiseksi. Sitäpaitsi perennantaimet olivat alennusmyynnissä. Ostin kolme jouluruusun taimea yhdellä eurolla. Olivat vähän väsähtäneen näköisiä. Tuohon hintaan kannattaa kuitenkin kokeilla. Muitakin taimihankintoja tehtiin. Entä se lihapäivä. Palvilihaa ja makkaroita sai ostaa tilateurastamolta.

Viime viikon keskiviikkona esittelin uuden puutarhaan ilmestyneen perennapenkin. Tänä aamuna se näytti tämännäköiseltä.

Tämä aamu alkoi taas ihmekuljetuksen havannoinnilla. Oli pakko mennä yöpaitasillaan takaterassille kuvaamaan. Matkaa teki härveli. Aika hitaasti sujui matkanteko.

Kuinka ollakaan, apualus riensi paikalle.

Suoritettiin muutama manööveri.

Matka jatkui oitis reippaammin. Valitan taas kuvien laatua. Jouduin ottamaan ne vastavaloon. Napauttamalla kuvia hiirellä niitä voi tarkastella isompana. Sitäpaitsi minua paleli yöpaidassa, vaikkei viime yö täällä ollutkaan niin kylmä, kuin monessa paikassa muualla Suomessa. Alimillaan oli 7 astetta. Merivesi on jo lämmennyt.

Lähden tästä äänestämään. Amanda ei lähde. Se kuuluu nukkuvien kissojen puolueeseen.

11 kommenttia:

 1. Olisinpa minäkin päässyt edullisia taimia hankkimaan. Mitä ihmeen härveliä siellä uitettiin? Amandaa ei sentään moiset uittohommat häirinneet.

  VastaaPoista
 2. On teillä kummallista liikennettä :) Amanda on aika fiksu kissa, kun viis veisaa näistä EU hommista. Tietää, että ei yks pini kisu voi vaikuttaa näihin juttuihin. Hyvä vaan kun osaa ottaa rennosti nää jutut

  VastaaPoista
 3. Jättikatiskako se siinä kuleksi? ;)

  Kukkapäivät kuulostavat kivalta. Itse tosin olen enemmän kukkasia ihailevaa kuin kasvattavaa sorttia. Eipä tosin olisi pahemmin tilaakaan. Ehkä sitten joskus, kun omistan sen kartanon pihoineen :D

  VastaaPoista
 4. Sinulla on jännää ohjelmaa!
  Kukkapäivät on aina mielenkiintoisia, en niinkään välitä lihapäivistä.
  Kukkaset kiehtoo, aina täytyy laittaa jotain uttaa ja kivaa.
  Muuten opettelen ottamaan arjen yhtä leppoisasti, kuin Amannda.

  VastaaPoista
 5. Unelma!
  Oli oikein hauska taimienhankintareissu. Härveli taitaa olla lohirysä.

  Amalia!
  Amanda otaa asiat rennosti.

  Elegia!
  Juu, se on push up-malli.
  Tulevan kartanosi kartanolle mahtuu suuret kukkamaat.

  Aimarii! Hupaisa yhdistelmä tämä kukka- ja liha-. Söin kyllä yhden grillatun makkaran. Amanda ymmärtää sanonnan: "Menäänkö köllöttämään". Se ehtii sänkyyn ennen minua

  VastaaPoista
 6. Olipas tilaisuudella hyvä nimi! Iso katiskahan siinä matkasi työmaalleen, en kyllä uskonut, vasta kun luin, että lohirysähän se. Täällä päin oli -4 lauant.vastaisena yönä.

  Katoin edellisen postauksesikin; ihania lintuja, niillä on riittäny toimittelemista susta pitkäksi aikaa. Ne varmaan odotti, että olisit jättänyt perät niille lähtiessäsi, vaivihkaa huitaissut edes piirakanreunat terassin lattialle.

  VastaaPoista
 7. Vilukissi!
  Ikäviä tuollaiset pakkaset, juuri kun kesä alkoi olla parhaimmillaan. Olin minäkin julma. Söin kaiken.

  VastaaPoista
 8. Halvalla kun saa kannattaa kylla kokeilla. Itsekin ostin, vaikken samasta paikasta, alennusmyynnista tagetekseja, ja hyvin ne kukkivat nyt kauniin keltaisina.
  Muuten meillakaan eivat kissat kayneet aanestamssa.

  VastaaPoista
 9. Hauska nimi päivillä. Minä luulin ensin, että se lihaosuus tarkoitti pieniä lihansyöjäkasveja. Sellaisia, joille kärpäset kelpaavat.

  VastaaPoista
 10. Ihana tausta! Onpas tosiaan päivät nimetty mielenkiintoisesti, mutta siinähän sitä, silmän ja ruumiin ruokaa tulee ja molemmat tarpeeseen8) Olipas edullisia taimia totta tosiaan!

  VastaaPoista
 11. Hpy!
  Kissat ne päättävät itse, mitä ne tekevät.

  Tuija!
  Se minullekin tuli ensiksi mieleen:)

  Inkivääri!
  Pitää muistaa käydä ensi vuonnakin mainituilla päivillä.

  VastaaPoista