torstai 4. kesäkuuta 2009

Eilinen ostos ja kaivattua sadetta.

Kyllä nyt on jo korkea aika päästää eilinen ostokseni esiin. Sen väri ei vaan pääse ihan oikeuksiinsa eilen ottamassani kuvassa. Pinnalla oleva lasi heijastelee. Kehyksenä on vanha ikkunanpoka.
Ripustin sen tuohon kesätuvan kellarin oveen. Tässä idea vapaasti käytettäväksi. Taulu puutarhaan. Se kukki aina.

Myöhään eilen illalla pilvet olivat täynnä vettä. Kuvassa alhaalla oikealla näkyy hautova lokki.

Se on pysytellyt pesässä aika ankeissa olosuhteissa koko tämän päivän.

Naamasta ei näy, josko sitä harmittaa.

12 kommenttia:

 1. Aivan ihana taulu ja juuri sopivan mallinen oveen. Kaunis pitkä muoto, johon kukat mahtuvat hyvin kukkimaan. Sopii uudelle paikalleen kuin nenä päähän! Muutenkin pihamaasi näyttää mielenkiintoiselta. Ja tuo tiiliseinä, jota aika on suudellut - aivan ihana!

  Nyt sitä sadetta sitten tosiaan tulee. Kasvit tykkäävät, mutta minä en ;)

  VastaaPoista
 2. Hieno ostos! Ihailen aina, kun uloskin tehdään persoonallisen näköistä. Itse olen laittanut parvekkeelleni (ei ole puutarhaa)seinään vanhan ikkunakehyksen, jossa pajukranssi ja muutakin reksvisiittaa siellä on (piikkilankakransseista alkaen). Jo mulla olisi puutarhaa, niin haluaisin kans tuollaisa ihania yksityiskohtia sinne. Kerran näin lehdestä, kun oli laitettu ovi keskelle puutarhaa, ja oven pystyi jopa aukaisemaankin. Oli mukava yksityiskohta. Keskellä nurmikkoa ovi. Sillä oli saatu katkeamaan tylsä nurmikenttä.

  VastaaPoista
 3. Kauniin taulun oletkin löytänyt.
  Tuo lokkiemo on liikuttava näky, siellä pesässään. On tärkeää, että munat tai poikaset pysyvät lämpiminä koleassa säässä.

  VastaaPoista
 4. Lokki varmaan mielellaan katselisi taulua koko paivan.

  VastaaPoista
 5. Elegia!
  Olen tyytyväinen tähän hankintaan. Eiköhän sadekin jo lopu. Kukkamaat hyrisevät.

  Vilukissi!
  Tuo ovi kuulostaa hauskalta.

  Unelma!
  Tänään lokkiemo on kääntänyt pään toiseen suuntaan. Onneksi tuuli ja sade ovat lakanneet.

  Hpy!
  Se ei ihan tuosta pesästä näe tuota taulua. Pitäisiköhän sille hankkia oma taulu katseltavaksi;)

  VastaaPoista
 6. Kun ostostasi katselen, sisälläni pieni matkiva apina herää ja haluaa samanlaisen saarelleen. Ihastuttava idea! Taitaa poikia...

  Joko lokki on saanut haudontansa valmiiksi ja pääsee hoivaamaan poikasia? Meidän lokkimme teki pesän niin matalalle kivelle, että kun sade tuli ja tuuli tuima tuiversi, koko pesä vieri järveen ja jäljelle jäi hämmentynyt lokkipariskunta. Toivotaan seuraavalla kerralla parempaa onnea ja uutta pesimispaikkaa.

  Hyvää kesää sinulle. Kiva päästä kommentoimaan (olen lainakoneella, omallani tietyille blogipohjille kommentointi ei onnista). Maisemasi, juttusi, kissasi ja kissakorttisi riemastuttavat aina.

  VastaaPoista
 7. Lastu!
  Hauska, että pääsit käymään! Haudonta jatkuu. Pääsen tarkkailemaan sitä koko ajan ikkunasta. Siinä vaiheessa, kun poikaset kuoriutuvat on jännitystä elämässä:)

  VastaaPoista
 8. Hienon taulun olet investoinut ja hyvään paikkaan laittanut. Tuo lokki on kyllä jääräpää, kun hautoo aavalla vedellä ja paljaalla kivellä. Luulis kyllästyttävän, kun vettä sataa ja tuulee :)

  VastaaPoista
 9. Zilga!
  Juu, on se sitkeä tyyppi. Siinä ei ole poikasilla paljoa tilaa tepastella.

  VastaaPoista
 10. Voi ihanuutta, millainen unelmien ovi! Elinympäristösi vaikuttaa niin kiehtovalta, se on kuin suoraan sadusta. Suorastaan kateeksi käy! "Kissanmökkiäkin" olen ihastellut aina kuvissa, sellaisessa olisi ihanaa asua. :)

  Nautin muuten paljon kaikista blogin kuvista, ne ovat taidolla otettuja ja hienoja, välittävät hyvin tunnelmia. Itse olen aika huono valokuvaaja, vaikka toivoisin oppivani paremmaksi.

  VastaaPoista
 11. Ninni!
  Onnistuin tänään laittamaan kommentin blogiisi. Onhan tämä ihana paikka. Valokuvaamisesta ja blogin kirjoittamisesta saa mukavaa aivovoimistelua.

  VastaaPoista
 12. Kiitos muuten ystävällismielisestä kommentista blogissani. :) Hieno juttu, että onnistuit sellaisen laittamaan. Aluksi se systeemi takkuili: se oli oikeastaan minun syyni, kun en tiennyt kommenttiosaston käynnistämisen vaativan jotain säätötoimenpiteitä. PuoLiskoista saan kiittää siitä, että nyt onnistuu. :(

  VastaaPoista