lauantai 6. kesäkuuta 2009

Terveys ja kuljetus.

Eilen aamupäivällä minun piti mennä verikokeisiin. Tiedättehän ne, joista päästään moittimaan ihmistä, jos hänestä löytyy kolesterolia tai sokeria tai suolaa tai mitä lie kaikkea. Olen sitä mieltä, että jos ei jostakusta edellämainittuja löydy lainkaan, siinä on loppu lähellä. Kokeita varten piti olla syömättä ja juomatta niin ja niin monta tuntia. Hyvä, ettei hengittämättä ja puhumatta. Sieltä päästyäni minulla oli kurniva nälkä ja kaamea jano. Menin lähimpään kahvilaan. Tilasin palan parsakaali-homejuustopiirakkaa ja kahvia. Ruvetessani ikkunapöydässä aterioimaan, ilmestyi ikkunan taakse varpunen tuijottamaan parsakaali-homejuustopiirakkaani.

Se haki paikalle myös kaverinsa. Siinä istuivat. Muissakin ikkunapöydissä oli ihmisiä. Yhdellä oli edessään korvapuusti toisella raparperipiirakka. Ei heitä tuijotettu ikkunan takaa. Minua alkoi epäilyttää, että varpuset paitsi, että niillekin olisi juuri parsakaali-homejuustopiirakka maistunut, puhuivat keskenään siitä kumoaako parsakaalin terveellisyys homejuuston kolesterolipitoisuuden. Söin sen piirakkapalan KAIKESTA HUOLIMATTA.

Illansuussa Amanda Beata Cecilia Dorothea istui rannan tuntumassa miettimässä kissamaisia pikku asioitaan.


Yht'äkkiä se ryntäsi luokseni tohkeissaan. Mikä siellä nyt taas menee!!!


Tämmöinen kuljetus tällä kertaa. Kyllä meillä ihmettelemistä riittää!

10 kommenttia:

 1. Tuntuu siltä, että aina on jotain liikaa ja jotain liian vähän. Terveellistä ei liene enää mikään. Kaurapuurossakin oli jotain eisuositeltavaa.
  Tätä menoa tulemme kuolemaan nälkäisinä, mutta hyvin terveinä!
  En aio tavoitella tuota tilaa..
  Tuo kuljetus näyttää aika vaaralliselta!
  Yks aalto ja ...plumps!

  VastaaPoista
 2. Tuolla poikavarpusella on tosiaan aika tutkiva ilme, etten sanoisi hieman huolestunut tai moittiva..Eihän silti juuttunut piirakanpala kurkkuun?

  VastaaPoista
 3. Onhan se hyvä, että terveydestämme pidetään huolta.

  VastaaPoista
 4. Miten ihmeessä sait piirakkasi syötyä moisessa tuijotuksessa ;D. Joku terveysintoilija-varpuspariskunta...

  VastaaPoista
 5. Kissanpaivia kolesterolista huolimatta. Tiesitko etta kissat voivat syoda vaikka kuinka rasvaista ruokaa sen nostamatta niiden kolesterolia! Toisilla on onnea elamassa.

  VastaaPoista
 6. Arjaanneli!
  Onneksi ei juuri tuullut.

  Millan!
  Ei juuttunut. Oli niin kova nälkä.

  Unelma!
  Oikeassa olet.

  Hullukaali!
  Terveysintoilu on levinnyt laajalle.

  Hpy!
  Olisinpa kissa:)!

  VastaaPoista
 7. Minä inhoan noita kokeita, joissa ei saa syödä eikä juoda xx tuntiin. :( Tietysti juuri sellaisina iltoina alkaa puolen yön jälkeen janottaa kauheasti.. :( Sitten verenpaineet nousevat, kun hermostuneena saa jännätä tuloksia. Juuri sen hermostumisen vuoksi en nykyisin itse enää esim. verenpainetta mittaa. Valitsen tietämättömyyden.

  Ihania nuo Amandan kuvat, joissa kissaneidin selkä on hiukan köyryssä. Se näyttää silloin niin pyöreältä ja suloiselta. (En tarkoita lihavaa!)

  VastaaPoista
 8. Ninni!
  Tuloksia odotellessa rupeaa kuvittelemaan kaikenlaista, vaikkei pitäisi.
  Amanda on kyllä suloinen, ja sillä on herttainen kissaluonne.

  VastaaPoista
 9. Ketä minä voin syyttää vatsakivustani? Söin äsken itseni ähkyyn ja sitten satuin avaamaan tämän blogin. Olen nauranut vesissäsilmin näitä juttujasi. Joillakin on kertomisen taito.
  HYVÄ SINÄ!

  VastaaPoista
 10. Zilga!
  Toivottavasti vatsakipu lähetee pikaisesti. Kiva, että kävit lukemassa. Tervetuloa toistekin!

  VastaaPoista